Babagan Kita

ab

ab

SING APA KITA 

Sinopulse Hose Factory Co., Ltd. didegake ing taun 2001, duwe pengalaman produksi lan manufaktur luwih saka 15 taun. Pabrik dununge ana ing Taman Industri Pengembangan Ekonomi, kutha Handan, Provinsi Hebei, China, sing jembaré 50 hektar, nduwe lokakarya campuran karet, lokakarya mandrill alus, lokakarya mandrill keras, lokakarya non-mandrill, gedhung kantor lan prasarana prasarana liyane luwih saka 20.000 meter persegi .

Kualitas Nggawe Beda

Sregep kanggo nyedhiyakake Produk Berkualitas Paling Luwih, Asuransi Purna Jual sing dipercaya lan Model Kerja Sama Nyaman 

ab

ab

ab

APA KITA LAKON

Sinopulse minangka pabrikan selang hidrolik, selang karet industri lan selang paling profesional. Kanthi sawetara selang produksi canggih selang hidraulik dikepang, selang produksi maju kawat baja spiral selang hidrolik tekanan tinggi, selang produksi lanjutan selang bertulang tekstil. Produk utama kalebu selang hidrolik, selang pembersih tekanan tinggi, selang kompresi udara, selang banyu, selang oksigen, selang asetilena, selang las dobel, selang minyak, selang sedhot lsp.

ab

Pendapatan Sales

Penghasilan Penjualan15 TAUN Wiwit taun 2001 100+, Ora Ana Karyawan 20.000, Bangunan Pabrik Meter Persegi, 120.000.000 USD 

ab

ab

ab

Napa Pilih Kita

ab

SINOPULSE Manufaktur nganggo peralatan uji coba laboratorium lengkap: Uji kekuatan kawat baja / Karet; Uji perekat karet lan kawat baja; Uji penuaan karet; Tes tekanan burst burst; Tes Impulse selang. Lembaga Kontrol Kualitas sing ketat;
Kita entuk Sertifikasi MSHA lan ISO, sing bisa nyedhiyakake staf sing paling grapyak, paling berpengalaman lan duwe pengalaman ing bisnis nalika nawakake produk kanthi kualitas lan reliabilitas sing wis kabukten kanthi rega kompetitif.
Kabeh wong Sinopulse aktif melu ing bisnis, lan seneng makarya karo kabeh lapangan minyak, pertanian, transportasi, konstruksi, pertambangan, lan pelanggan kehutanan. Sinopulse duwe jaringan distributor sing akeh sing nyedhiyakake produk kanggo bisnis cilik lan perusahaan gedhe.