Ferrule Selang Hidrolik

  • 00TFO Ferrule for PTFE S.S304 BRAIED HOSE

    00TFO Ferrule kanggo PTFE S.S304 selang BRAIED

    No art .: 00TFO Deskripsi: FERRULE TEFLON Hose R14 Fitur: * Material: Steel Carbon * Perawatan permukaan: seng dilapisi * Uji Semprotan Uyah: 96h Spesifikasi: Detail Kemasan 1. Kabeh produk dilengkapi tutup proteksi2. tas plastik kustom3. Perlindhungan film lan busa anti banyu4. Carton + palet / kayu5. Paket sing bisa ditrapake jarak adoh6. Miturut panjaluk para pelanggan Mesin presisi Saben prosedur digawe kanthi tliti, wiwit saka pilihan bahan nganti proses, ...
  • 00210 Non Skive Ferrule for SAE 100R2AT/EN 853 2SN HOSE

    00210 Ferrule Non Skive kanggo SAE 100R2AT / EN 853 2SN Hose

    Kita duwe spesialisasi ing fittings crimping hidraulik standar internasional, cocog karo selang hidrolik termal, spiral, termoplastik, uga nggawe ferrule khusus kanggo sampeyan. Kabeh peralatan wis diuji lan disetujoni, lan memenuhi standar industri.
  • 00018 Ferrule for SAE100 R7/R8 Hose

    00018 Ferrule kanggo Selang SAE100 R7 / R8

    FERRUL TANPA LANGIT KANGGO SAE 100R7 / R8 Kita khusus ing peralatan internasional kanggo peralatan crimping hidrolik standar internasional, cocog karo selang hidrolik, spiral, selang hidrolik termoplastik, uga ngasilake ferrule khusus kanggo sampeyan. Kabeh peralatan wis diuji lan disetujoni, lan memenuhi standar industri.
  • 00110 Ferrule for SAE 100 R1AT/ EN853 1SN HOSE

    00110 Ferrule kanggo SAE 100 R1AT / EN853 1SN Hose

    Kita duwe spesialisasi ing fittings crimping hidraulik standar internasional, cocog karo selang hidrolik termal, spiral, termoplastik, uga nggawe ferrule khusus kanggo sampeyan. Kabeh peralatan wis diuji lan disetujoni, lan memenuhi standar industri.
  • 03310 FERRULE for both SAE100 R1AT and R2AT hose

    03310 FERRULE kanggo selang SAE100 R1AT lan R2AT

    Kita duwe spesialisasi ing fittings crimping hidraulik standar internasional, cocog karo selang hidrolik termal, spiral, termoplastik, uga nggawe ferrule khusus kanggo sampeyan. Kabeh peralatan wis diuji lan disetujoni, lan memenuhi standar industri.
  • 00400 Steel Ferrule for EN856-4SP, 4SH/12-16/SAE 100R12/06-16 HOSE

    Ferrule Baja 00400 kanggo EN856-4SP, 4SH / 12-16 / SAE 100R12 / 06-16 Hose

    Kita duwe spesialisasi ing fittings crimping hidraulik standar internasional, cocog karo selang hidrolik termal, spiral, termoplastik, uga nggawe ferrule khusus kanggo sampeyan. Kabeh peralatan wis diuji lan disetujoni, lan memenuhi standar industri.
  • 00621 INTERLOCK FERRULE FOR  R13/ SAE 100 R13/ EN856 R13 HOSE

    00621 INTERLOCK FERRULE FOR R13 / SAE 100 R13 / EN856 R13 Hose

    Kita duwe spesialisasi ing fittings crimping hidraulik standar internasional, cocog karo selang hidrolik termal, spiral, termoplastik, uga nggawe ferrule khusus kanggo sampeyan. Kabeh peralatan wis diuji lan disetujoni, lan memenuhi standar industri.
  • 00402 FERRULE FOR SAE 100 R9AT-R12, DIN EN856-4SP/04-16 HOSE

    00402 FERRULE FOR SAE 100 R9AT-R12, DIN EN856-4SP / 04-16 Hose

    Kita duwe spesialisasi ing fittings crimping hidraulik standar internasional, cocog karo selang hidrolik termal, spiral, termoplastik, uga nggawe ferrule khusus kanggo sampeyan. Kabeh peralatan wis diuji lan disetujoni, lan memenuhi standar industri.