Pameran Canton kaping 127 bakal dianakake kanthi Online tanggal 15 Juni

Pameran Canton kaping 127 bakal dianakake Online tanggal 15 Juni, Perusahaan kita bakal melu siaran Langsung iki kanthi online, kabeh wis siyap, ngarep-arep bisa ketemu karo sampeyan.
"Kanggo nanggepi kahanan parah epidemi global, diputusake yen Pameran Canton kaping 127 bakal dianakake online ing Akhir Juni. Ngundang pedagang domestik lan manca kanggo nuduhake produk kanthi online, nggunakake teknologi informasi canggih, nyedhiyakake promosi online kabeh-wektu, docking penawaran lan tuku, negosiasi online lan layanan liyane, nggawe platform perdagangan manca online kanggo komoditas khas sing bermutu, saengga Tionghoa lan pedagang asing bisa pesen lan nindakake bisnis ing omah. ”


Wektu kiriman: Jun-02-2020