Pameran EIMA 2020 Italia

Darurat Covid-19 wis netepake geografi ekonomi lan sosial anyar kanthi watesan global. Kalender pameran perdagangan internasional wis direvisi kabeh lan akeh acara sing dibatalake utawa ditundha. EIMA International uga kudu nyemak jadwal kanthi pindhah pameran Bologna menyang Februari 2021, lan ngrencanakake pratinjau digital sing penting lan rinci kanggo acara Nopember 2020.


Wektu kiriman: Jun-02-2020