Warta Industri

  • EXPOMIN 2020 SANTIAGO CHILE will be held at 09-13, NOV 2020

    EXPOMIN 2020 SANTIAGO CHILE bakal dianakake jam 09-13, NOV 2020

    Pameran pertambangan paling gedhe ing Amerika Latin wis mapan minangka papan sing nyengkuyung pertukaran ilmu, pengalaman lan utamane penawaran teknologi sing nyumbang kanggo inovasi lan paningkatan produktivitas proses pertambangan, sing kabeh nggawe ...
    Waca liyane
  • The Exhibition EIMA 2020 Italy

    Pameran EIMA 2020 Italia

    Darurat Covid-19 wis netepake geografi ekonomi lan sosial anyar kanthi watesan global. Kalender pameran perdagangan internasional wis direvisi kabeh lan akeh acara sing dibatalake utawa ditundha. EIMA International uga kudu mbenakake jadwal kanthi ...
    Waca liyane