Deleng Apa Liyane sing Kita Laku

Babagan Kita

Sinopulse Hose Factory Co., Ltd.

didegaké ing taun 2001, duwe luwih saka 15 taun pengalaman produksi lan manufaktur. Pabrik dununge ana ing Taman Industri Pengembangan Ekonomi, kutha Handan, Provinsi Hebei, China, sing jembaré 50 hektar, nduwe lokakarya campuran karet, lokakarya mandrill alus, lokakarya mandrill keras, lokakarya non-mandrill, gedhung kantor lan prasarana prasarana liyane luwih saka 20.000 meter persegi .

produk

Produk sing Ditampilake

  • Produk sing Ditampilake
  • Rawuh Anyar
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube