Warta

  • EXPOMIN 2020 SANTIAGO CHILE will be held at 09-13, NOV 2020

    EXPOMIN 2020 SANTIAGO CHILE bakal dianakake jam 09-13, NOV 2020

    Pameran pertambangan paling gedhe ing Amerika Latin wis mapan minangka papan sing nyengkuyung pertukaran ilmu, pengalaman lan utamane penawaran teknologi sing nyumbang kanggo inovasi lan paningkatan produktivitas proses pertambangan, sing kabeh nggawe ...
    Waca liyane
  • The Exhibition EIMA 2020 Italy

    Pameran EIMA 2020 Italia

    Darurat Covid-19 wis netepake geografi ekonomi lan sosial anyar kanthi watesan global. Kalender pameran perdagangan internasional wis direvisi kabeh lan akeh acara sing dibatalake utawa ditundha. EIMA International uga kudu mbenakake jadwal kanthi ...
    Waca liyane
  • The 127th Canton Fair will be Held Online in 15th of June

    Pameran Canton kaping 127 bakal dianakake online tanggal 15 Juni

    Pameran Canton kaping 127 bakal dianakake Online tanggal 15 Juni, Perusahaan kita bakal melu siaran Langsung iki kanthi online, kabeh wis siyap, ngarep-arep bisa ketemu karo sampeyan. "Kanggo nanggepi kahanan parah epidemi global, diputusake yen Pameran Canton kaping 127 ...
    Waca liyane