Hubungi Kita

Sinopulse Hose Factory Co., ltd.

Alamat

South Xingfu Road,

Kawasan Industri Feixiang,

Kutha Handan, Hebei, China

Telpon

0086-311-87187255

0086-15803319351

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita