Tur Pabrik

Pabrik Selang Sinopulse duwe 15 taun pengalaman manufaktur lan ngekspor selang hidrolik, selang industri lan perlengkapan, wis lulus sertifikat ISO 9 0 0 1 LAN MSHA. Sinopulse Merek didol menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad.
Kabeh lokakarya kalebu luwih saka 20.000 meter persegi, kalebu nduwe lokakarya campuran karet, lokakarya mandrill alus, lokakarya mandrill keras, lokakarya non-mandrill, gedung kantor.

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

Kanggo njaga kualitas sing stabil lan efisiensi tinggi, kita fokus karo peralatan, manajemen lan sistem kontrol kualitas, saka bahan baku, liwat gudang produk sing wis rampung, Saben langkah diawasi bebarengan.
Laboratorium bahan baku nggawe tes ing kekerasan pantai lembaran karet, tarik kawat baja, adesif antara karet lan kawat baja, kurva vulkanisasi karet.

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

Ana sawetara unit bengkel kanggo nyedhiyakake macem-macem prosedur lini produksi. Lembar karet campuran pertama karo karet LG lan mesin gabungan kecepatan tinggi kanggo nyiapake kawat sendi kanggo selang hidrolik. 

Kita nggunakake mesin jalinan lan spiral canggih kanggo mesthekake yen tulangan kawat baja tanpa sambungan. MESIN BRAIDING GERMANY MAYER MESIN, MESIN VP ITALY, MESIN SPIRAL PALING LINGKING nggawe kita entuk output dhuwur ing umur otomatis.

Mesin ekstrusi panganan sing adhem ngasilake karet njero lan njaba, sing bisa ngontrol kekandelan selang karet kanthi akurat; Kangge, kita bisa nggawe merek khusus kanggo dicithak ing selang.

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

Sawise produksi, kabeh selang bakal diuji kanthi tekanan kerja siji poin kaping lima.
Kajaba iku, saben batch dites tekanan bledosan lan tes impuls. Mung produk sing berkualitas sing bakal dikirim menyang pelanggan.

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

Sampeyan bakal disambut dening SINOPULSE 

Sertifikat