EXPOMIN 2020 SANTIAGO CHILE bakal dianakake jam 09-13, NOV 2020

Pameran pertambangan paling gedhe ing Amerika Latin wis mapan minangka papan sing nyengkuyung pertukaran ilmu, pengalaman lan utamane tawaran teknologi sing nyumbang kanggo inovasi lan paningkatan produktivitas proses penambangan, sing kabeh nggawe pameran iki minangka platform kesempatan sing apik saka negara kita


Wektu kiriman: Jun-02-2020